Göteborg Södra Bohuslän
Researchweb.org

Researchweb - samla din forskningsadministration

Oberoende av plats - systemet är tillgängligt!

Logga in och gör din ansökan eller uppdrag som granskare och beslutare! Söker du medel eller har uppdrag hos flera anslagsgivare, du hittar ändå allt på samma plats! Researchweb ger samordningsvinster för anslutna anslagsgivare, såväl som för forskare, informatörer och administratörer. Allt återfinns webbaserat för att optimera tillgängligheten. Dessutom uppfyller vi de mer och mer efterfrågade kraven på handikappanpassning.

Enkelt och effektivt ansökningssystem!

Researchweb förenklar och sparar tid för de som söker anslag. Systemet bygger på ett och samma login, kontaktuppgifter och CV. CV uppdateras och återanvänds till alla anslutna anslagsgivare. Dessutom hittar man snabbt tillbaka till sina tidigare ansökningar eller varför inte till den projektinformation där man tidigare angetts som handledare eller medarbetare. Allt återfinns och uppdateras under funktionen “Mina sidor”, oberoende av anslagsgivare i systemet.

Smidigare bedömningsarbete!

Researchweb underlättar det omfattande bedömningsarbetet. Granskare och beslutare finner all relevant information kring den sökandens CV, publikationer, andra ansökningar samt populärvetenskaplig beskrivning av projektet (om det krävs).

Användarbasen

Idag finns över 16 000 aktiva personer i systemet. Systemet används av de flesta landsting / regioner i Sverige, av Universitetssjukhusen i Göteborg, Linköping, Lund och Umeå, Svenska Läkaresällskapet, etc.

Webbplatsen

Informationsansvarig:
Maria Larsson

Kontakta oss

FoU-rådet Göteborg och Södra Bohuslän
Kungsgatan 12, vån 6
411 18 Göteborg

Tel nr: 031 346 0674


Researchweb.org, from FoU-rådet i Göteborg och södra Bohuslän
http://www.researchweb.org/is/en/gsb/document/48481