logotyp för FoU i Sverige
FoU-processen - sök projektarbeten

Sök forskningsprojekt

Här återfinns sammanställningar över projektarbeten. Nedan hittar du länkar till att göra de olika varianterna av sökning. När du slutligen konstruerat den sammanställning som passar dig kan du spara länkadressen och sedan snabbt göra samma sökning igen utan att behöva ange sökvillkoren igen. Som webbpublicerare kan du spara och publicera den länken och alltid få en uppdaterad sökning.

Sök projektarbeten per ämne

Ange ett eller flera kombinerade nyckelord (MeSH-termer) på svenska eller engelska för en sammanställning över projektarbeten. Klicka här för att söka projektarbeten per ämne.

Sök projektarbeten per arbetsplats / arbetsgivare

Ange hos vilken/vilka arbetsgivare du vill ta fram projekt. Klicka här för att söka projektarbeten per arbetsplats / arbetsgivare.

Sök projektarbeten per ämne och arbetsplats

Ange ett eller flera kombinerade nyckelord (MeSH-termer) och en eller flera kombinerade arbetsgivare för en sammanställning över projektarbeten. Klicka här för att söka projektarbeten per ämne och arbetsplats.


Abbreviations
MeSH = Medical Subject Headings, en samling av kontrollerade termer som används för indexering, sökning och katalogisering av biomedicinska tidskrifter. MeSH produceras av National Library of Medicine (NLM) i USA och översättningar till svenska på Karolinska Instututet.
FoU i Sverige

FoU-processen - sök projektarbeten, from FoU i Sverige
http://www.researchweb.org/is/en/sverige/fou-processen