Grupprum "Vågen" på FoU-Enheten i Södra Älvsborg

Åter till huvudsidan för våra lokaler

see image description
Grupprum "Vågen"
Det öppna grupprummet "Vågen" finns i en avgränsad korridor. Den har en soffa med plats för 3-4 personer. Man kan komplettera med bekväma stolar mitt emot soffan. Rummet har plats för 6-8 personer.

Rummet kan bokas för sammankomster arrangerade av primärvården eller folktandvården i Södra Älvsborg. Det är kostnadsfritt att boka, men om bokningen avbokas mindre än tre veckor innan bokat datum kommer vi att ta ut en bokningsavgift i efterhand. Om du vill boka lokalen se först efter i listan nedan så lokalen är ledig. Gå därefter till huvudsidan för våra lokaler där du hittar lokalbokningsformulär.

Bokningar i grupprum "Vågen"

Nedan kommer en lista sorterad i datumordning över kommande bokningar. Du kan klicka i listan för att läsa mer om ett möte.

DatumTid bokad frånTid bokad tillMöte
2020-10-1309:3015:30FoU -bokad Regional dag

PublishedDocument information: Grupprum "Vågen" på FoU-enheten i Södra Älvsborg. | Last modified: 2012-10-25 by Researchweb Support

Title: Grupprum \"Vågen\" på FoU-enheten i Södra Älvsborg., Informationsdokument för alla, Document number: 474, from FoU-centrum för primärvård och folktandvård Södra Älvsborg
http://www.researchweb.org/is/foualvsborg/document/lpr/474